red blue black green red blue black green امروز
مذهبی
مطالب مذهبی
عکس های مذهبی
برگی از یک نوشته
ورزش
ورزش های رزمی
اخبار ورزشی خارجی
فوتبال و فوتسال
کشتی ووزنه برداری
شناوشطرنج
توپ وپور
علمی
روانشناسی
دانشگاه و کنکور
بهداشت ودرمان
فن آوری های نوین
علمی و پزشکی
اقتصاد
نفت و نیرو
بيمه و بانک
بورس و اقتصاد
صنعت و تجارت
راه و شهرسازی
بازرگانی و صنعت
سیاسی
دولت و مجلس
تحولات سوریه
بیداری اسلامی
سیاست خارجی
رییس جمهور
فرهنگی
سینما و ادبیات
آيين و انديشه
رادیو و تلویزیون
آموزش و پرورش
موسيقی و هنر
اجتماعی
زنان و جوانان
مردم و خانواده
محیط زیست
حوادث
نظامی
دفاع و امنیتی
ارتش
سپاه پاسداران
بسیج
مقام معظم رهبری
دیدارها
پیامها




پیشنهادی که وزیر خارجه اردن به ایران داد
بازدید : 148 |

به گزارش جهان به نقل از فارس، پایگاه خبری رای الیوم گزارش داد که ناصر جودة وزیر امور خارجه اردن در خلال سفرش به تهران به مقامات ایرانی پیشنهاد داده تا مذاکراتی موسوم به «گفت‌وگوهای ایرانی-عربی» در اتحادیه عرب برگزار شود.

بنابراین گزارش، ناصر جودة در دیدار با محمد جواد ظریف همتای ایرانی خود گفته است، « خوب است که اتحادیه عرب گفت‌وگوهای ایرانی-عربی را همانند گفت‌وگوها با دیگر کشورهای جهان برگزار کند».

وزیر امور خارجه اردن تصریح کرد که در شرایط کنونی تروریسم و افراط گرایی شیعه و سنی را در منطقه هدف قرار داده است و باید ثبات سیاسی و امنیتی در سریعترین زمان ممکن به منطقه بازگردد.

وی در این دیدار که اولین سفر یک وزیر امور خارجه اردن پس از ۸ سال به تهران بود، تاکید کرد که «گفت‌وگو با برادران ایرانی درباره مسائل منطقه از نظر ما امری مهم است».

وزیر خارجه اردن که شامگاه جمعه وارد تهران شد و علاوه بر ظریف با حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان نیز دیدار داشت.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 17 اسفند 1393برچسب:اردن,پیشنهاد,عربی,ایرانی,

سيد حسن نصرالله:
بازدید : 182 |

دبیرکل حزب الله لبنان تاکید کرد ترس و وحشت واقعی از داعش در عربستان سعودی وجود دارد و شکست داعش امکان پذیر است.
به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه الاخبار، سید "حسن نصرالله "در بخش دوم مصاحبه اختصاصی با این روزنامه گفت اگر جنگ القصیر نبود گروههای مسلح به سرعت وارد الهرمل و منطقه بقاع شمالی می شدند. جنگ ما در سوریه مرتبط با ابعاد ملی مقاومت است زیرا ما از میهن مان در مرزها دفاع می کنیم. 
 
درست است که ما وارد برخی مکان ها در سوریه شدیم اما نبرد اساسا، در مناطق مرزی است. 
 
وی تاکید کرد مهم ترین مساله این است که خطر اکنون همه را هدف قرار می دهد. آنچه ما سه سال پیش درباره آن سخن می گفتیم امروز همه درباره آن سخن می گویند حتی رقبا اذعان دارند که آنچه در منطقه رخ می دهد رژیم ها و کشورها و جوامع و ملتها و همه منطقه و منافع کشورهای بزرگ در جهان را تهدید می کند.
 
امروز به نظر من بر هر کسی که می تواند واجب است بخشی از این نبرد برای دفاع از لبنان و سوریه و عراق و فلسطین و منطقه و مساله فلسطین و مسلمانان و مسیحیان و اقلیت های دینی باشد. 
 
سید حسن نصرالله در بخش دیگری از این مصاحبه به اقدامات وحشیانه گروه تروریستی داعش در سوریه اشاره کرد و گفت به تجربه داعش در سوریه نگاه کنید. آن ها هر کسی را غیر از خودشان کشتند. در عراق، برخی می گویند این جنگ سنی - شیعی است. چه تعداد از شیعیان در نینوا و صلاح الدین هستند؟ آن ها ائمه مساجد سنی و شیوخ عشایر سنی را کشتند زیرا بیعت با خلیفه را رد کردند. آن ها بخش بزرگی از اهل سنت را آواره کردند و مساجدشان و آرامگاههایشان را قبل از آرامگاههای شیعیان ویران کردند. علاوه بر این اقداماتی علیه دیگر اقلیت های دینی مانند مسیحیان و ایزدی ها انجام دادند. کدام منطق در دنیا اجازه می دهد دهها هزار نفر به کوهها پناه ببرند و محاصره شوند تا از تشنگی و گرسنگی جلوی چشمان جهان بمیرند. 
 
این خطر شیعه یا سنی ، مسلمان ، مسیحی یا دروزی یا ایزدی یا عرب و کرد نمی شناسد. به نظر می رسد امکاناتی که داعش در اختیار دارد زیاد است و این باعث نگرانی همه می شود و همه باید نگران باشند. به همین علت می گوییم خطر بزرگی وجود دارد و همه باید نگران باشند. خطر واقعی برای رژیم ها و جوامع و کشورها و ملت ها وجود دارد و قطعا همه اقلیت های دینی در خطر هستند. قطعا می توان با این خطر مقابله کرد و بر آن چیره شد و آن را شکست داد. اما این مساله به جدیت نیاز دارد. ما در القصیر و القلمون و دیگر مناطق با "ارتش آزاد" و کسانی که تفکر لائیک یا لیبرالی دارند نجنگیدیم بلکه با این فکر جنگیدیم و آن را شکست دادیم. اما مردم باید هوشیار و آگاه باشند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 24 مرداد 1393برچسب:سیدحسن نصرالله,,

"..کاریکاتور....دشمن " شاد کن
بازدید : 204 |

افسران - "..کاتور....دشمن " شاد کن
 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 مرداد 1393برچسب:دشمن شاد کن,

پنجمین دور مذاکرات ایران و 1+5 پایان یافت/ متن توافقنامه به پایتخت ها می آید
بازدید : 219 |

به گزارش خبرنگار اعزامی باشگاه خبرنگاران به وین، دقایقی دیگر نشست مطبوعاتی "محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان با خبرنگاران ایرانی در آستریا سنتر آغاز می‌شود.

در این دور از مذاکرات که از روز دوشنبه 16 ژوئن (26 خرداد) در وین آغاز شده و تا جمعه 20 ژوئن (30 خرداد) به طول می‌انجامد قرار است گفتگوها بر پایه آغاز نگارش متن توافق جامع هسته‌ای بنا شود.

وزیر امور خارجه کشورمان و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به منظور هماهنگی‌های لازم برای ادامه مذاکرات طی ناهار کاری اولین دیدار را صورت دادند و پس از آن نشست سه جانبه‌ای بین ایرن و آمریکا، اشتون برگزار شد همچنین "سرگئی ریابکوف" در این زمینه اظهار داشت که هیچ تغییری در موضع ایالات متحده درباره اندازه غنی سازی ایران دیده نمی‌شود. فکر کنم برای پیشرفت در مذاکرات، ایران باید انتخاب و حرکتی بکند. ایرانی‌ها باید در مورد تعداد سانتریفیوژها تغییری ایجاد کنند.

پس از آن در روز دوم اقامت هیئت ایرانی در وین "محمدجواد ظریف" وزیر امورخارجه کشورمان در حاشیه مذاکرات با "یوکیا آمانو"دیدار کرد و پس از آن به طور رسمی دور جدید مذاکرات ایران و 1+5 آغاز شد، و با پایان آن در نوبت دیگری در همان روز دو نشست کارشناسی بین ایران و 1+5 صورت گرفت.

گفتنی است روز سوم اقامت هیئت ایرانی در وین با مذاکرات در سطح معاونین پیگیری شد , و پس از آن با مذاکرات داخلی 1+5 همراه بود که منجر به شروع نگارش پیش‌نویس شد.

همچنین وزیر امور خارجه کشورمان در جمع خبرنگاران اذعان داشت: برخی مواضعی که توسط گروه 1+5 اتخاذ می‌شود غیر قابل قبول است و امیدواریم آن‌ها با واقع‌بینی جلو بیایند و ما نگارش متن را از نکاتی آغاز می‌کنیم که توافق بیشتری روی آن‌ها وجود دارد.

لازم به ذکر است روز چهارم از اقامت هیئت ایرانی با نگارش متن و رایزنی برای حل اختلافات پیگیری شد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 30 خرداد 1393برچسب:ظریف,وزیرامورخارجه, وین,هسته ای,

طراحی سناریوی جدید برای مقابله با اقدام احتمالی غرب در نقض توافق هسته‌ای
بازدید : 217 |


به گزارش حوزه پارلمانی باشگاه خبرنگاران، "علی لاریجانی" رئیس مجلس شورای اسلامی، مصاحبه‌ای درباره مسائل داخلی به‌ویژه پرونده هسته‌ای، مسائل روز منطقه و جهان اسلام با شبکه بین‌المللی پرس.تی.وی داشته که متن این مصاحبه به شرح زیر است: 
 در 24 نوامبر 2013 ایران و گروه 1+5 به یک تفاهم‌نامه‌ای رسیدند، که یک نقشه‌ای را برای شرایط مذاکرات هسته‌ای ایجاد کرد، شما به‌عنوان فردی که رئیس پارلمان ایران هستید اولین احساس شما بعد از اینکه که شنیدید ایران و 1+5 به تفاهم رسیدند، چه بود؟ 
 به طور طبیعی نسبت به این موضوع احساس خوبی داشتم چون ایران همیشه به‌دنبال این بود که مسئه را از طریق مذاکرات حل کند و قبل از اینکه محتوایش را متوجه شویم از رادیو و تلویزیون دیدم که گفت‌وگو ثمربخش بوده و یک توافق اولیه برای مدت 6 ماه انجام شده و من خشنود بودم. 
 چرا ما قبلا به این توافق نرسیده بودیم، ایران سال‌های سال با گروه 1+5 در حال مذاکره بود، حال فکر می‌کنید چرا این توافق و تفاهم در گذشته انجام نشده بود؟ 
 عوامل مختلفی در این موضوع نقش داشت، بخشی از این موضوع به رفتار کشورهای غربی و قدرت‌های بزرگ مربوط می‌شد، زیرا این کشورها هنوز باور نداشتند که از طریق مذاکرات این مسئله باید حل شود، بیشتر با فشارهای روانی و تهدید نظامی و گاهی هم از سلاح تحریم استفاده کردند و تلقی این کشورها این بود که با این اقدامات ایران را از گام‌های بعدی در حوزه هسته‌ای منصرف می‌کنند، بنابر این این باعث می شد که گاهی مذاکره کرده و گاهی میز مذاکره را ترک می‌کردند. 
 نکته بعدی این بود که حوادثی در منطقه رخ می‌داد که این کشورها از روی لجبازی برای ایران فشارهایی را تجویز می‌کردند چون من به طور جدی معتقد هستم که مسئله آن‌ها مسئله هسته‌ای ایران نیست، بلکه آن‌ها به‌دنبال مسائل دیگری در منطقه هستند، از این رو شاهد هستیم که روش‌هایی که نسبت به حوادث منطقه رخ می‌دهد کاملا تأثیرگذار بود، به طور مثال زمانی که جنگ 33 روزه رخ داد کسینجر در مقاله‌ای گفت که الان زمانی است که باید یک فشار به ایران بیاوریم و این کشورها ظرف 48 ساعت یک قطعنامه علیه ایران صادر کردند، این در حالی است که جنگ 33 روزه مربوط به حمله رژیم صهیونیستی به لبنان و دفاع حزب‌الله و مقاومت بود، از این رو اینکه به خاطر مسئله هسته‌ای فوری این اقدام را انجام دادند نشان دهنده این است که این کشورها موضوع دیگری را دنبال می‌کردند. همان موقع آقای سولانا با من تماس گرفت و گفت که من خیلی از شما عذر می‌خواهم چون ما قرار بود که هفته بعد با هم ملاقات داشته باشیم و وی گفت که خرابکارها کار خودشان را انجام دادند. 
 نکته سوم این است که گاهی اشتباهات در درون ما هم بود، یعنی گاهی افراد مذاکرات را دقیق دنبال نمی‌کردند و گاهی می‌گفتند که لازم نیست درباره مسئله هسته ای مذاکره کنیم. 

بقیه درادامه مطلب
 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 29 اسفند 1392برچسب:لاریجانی, رییس مجلس,,

منافقین و مخالفان نظام
بازدید : 203 |

علاالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به گزارش اخیر احمد شهید در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران گفت: در ارتباط با موضوع مواد مخدر که در این گزارش به آن اشاره شده پس از حضور ناتو در افغانستان تولید این محصول به 40 برابر رسید یعنی از 200 تن کف تولید طالبان به 8 هزار تن افزایش یافت که مسئولیت این افزایش باید به پای کشورهایی گذاشته شود که در افغانستان حضور داشتند و با مسئولیت انگلیسی مواد مخدر در این کشور افزایش یافت.  
 
وی افزود: مخالفت با اشد مجازات در مورد سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر نشان‌دهنده این واقعیت است که عملا افرادی مانند احمد شهید هم علاقه‌مند به گسترش این پدیده شوم در منطقه هستند و گرنه کسانی که به زندگی صدها هزار جوان ارزش قائل نیستند نباید قابل ترحم باشند.  
 
نماینده بروجرد در مجلس شورای اسلامی در ادامه به انتقاد احمد شهید از منشور حقوق بشر اشاره کرد و گفت: در زمینه مجازات‌های اسلامی که در دین مبین اسلام وضع شده مبتنی بر دستورات الهی است و فرهنگ غربی به هیچ وجه نمی‌تواند برای جامعه اسلامی در زمینه مجازات‌های اسلامی تعیین تکلیف کند.
 
وی افزود: ما پیرو دین اسلام، قرآن و احکام اسلامی هستیم و نباید کشورهای غربی که عملا در مدیریت جامعه خود و رعایت حقوق بشر ناتوانند برای ما تعیین تکلیف کنند.
 
بروجردی تاکید کرد: در قرن بیست و یکم شاهد شکنجه‌گاه رسمی گوانتانامو و سایر شکنجه‌گاه‌های آمریکا در کشورهای اروپایی و نقض حقوق زنان هستیم به طوری که سالانه ده‌ها هزار کودک بی‌هویت محصول نقض حقوق زنان در جامعه غرب است در حالی که در دین مبین اسلام پدیده ضد حقوق زن وجود ندارد.  
 
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در مورد اقلیت‌های دینی نیز گفت: ما به عنوان موفق‌ترین الگو در رفتار با غیرمسلمانان در سطح جهان هستیم چرا که برای آن‌ها بودجه قرار می‌دهیم و از آزادی کامل در برگزاری مراسمات برخوردار هستند.
 
وی افزود: انتقال "مرکز جهانی آشوریان" از آمریکا به تهران در چند سال گذشته نشان دهنده فضای بهتر ایران برای آن‌هاست.
 
نماینده بروجرد با اشاره به بخش دیگری از گزارش "احمد شهید" در مورد "فرقه ضاله بهائیت" گفت: فرقه ضاله بهائیت به هیچ وجه دین نیست چرا که متعلق به هیچ یک از پیامبران الهی که منشا به وجود آمدن ادیان الهی بودند نیست.
 
وی افزود: "بهائیت" یک مسلک سیاسی ساخته و پرداخته استعمار است، همان گونه که در جهان اهل سنت وهابیت را ایجاد کردند در جهان شیعه هم بهائیت را به وجود آوردند و طبیعی است ما اجازه اجرای توطئه استعماری انگلیس در جامعه خود را نخواهیم داد.  
 
بروجردی در پایان به مغرضانه بودن گزارش "احمد شهید" اشاره کرد و گفت: منبع اطلاعاتی گزارش‌های "احمد شهید" منافقین و مخالفان نظام جمهوری اسلامی ایران است در صورتی که وی به راحتی می‌تواند از طریق جهان گسترده اینترنت اطلاعات دقیق و لازم را از وضعیت جمهوری اسلامی ایران به دست بیاورد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 23 اسفند 1392برچسب:منافقین, حقوق بشر,,

اوباما:تحریم‌های جدید را وتو می‌کنم
بازدید : 200 |

با صدور بیانیه‌ای

اوباما:تحریم‌های جدید را وتو می‌کنم

اوباما:تحریم‌های جدید را وتو می‌کنم

رئیس‌جمهور آمریکا با صدور بیانیه‌ای از توافق برای اجرای طرح اقدام مشترک استقبال کرده و از نمایندگان کنگره این کشور خواسته است از تصویب تحریم‌های تازه دست بردارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از فارس،‌ «باراک اوباما» رئیس‌جمهور آمریکا با صدور بیانیه‌ای از توافق برای اجرای توافقنامه هسته‌ای ژنو استقبال کرده است.

وی همچنین تصویب تحریم‌های تازه علیه ایران را مخرب دانسته و گفته است در صورت تصویب تحریم تازه، آن را وتو می‌کند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 22 دی 1392برچسب:اوباما, لغو, وتو, تحریم ,جدید,

کاهش تحریم‌ها کلید خورد/ زمان آغاز توافق ژنو 30 دی‌ماه
بازدید : 204 |

ایران و گروه 1+5 روز 30 دی (20 ژانویه) را به عنوان زمان اجرای گام اول توافق هسته‌ای تعیین کرده‌اند.

قرار است سید «عباس عراقچی» معاون وزیر امور خارجه تا ساعت 19:30 برای اعلام این توافق در نشست خبری حضور یابد.

در پی 6 دور مذاکره عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه کشورمان و «هلگا اشمید» معاون «کاترین اشتون» مسئول دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپا، درباره 3 اختلاف باقی‌مانده از نشست کارشناسی راه‌حل‌هایی ارائه و قرار شد که راه حل‌ها به پایتخت‌ها منتقل و در آنجا در این خصوص تصمیم‌گیری شود.

سید عباس عراقچی پس از بازگشت از این مذاکرات در گفت‌وگو با خبرنگار فارس از توافق بر سر تاریخ پیشنهادی برای اجرای توافق ژنو خبر داد.

ایران و 1+5 اوایل ماه قبل بعد از مدت‌ها مذاکره به توافقی اولیه دست یافتند. بر اساس این توافق موقت، ایران در 6 ماه آینده گستره برنامه هسته‌ای خود را در سطح فعلی حفظ می‌کند و در مقابل برخی تحریم‌ها از جمله در بخش پتروشیمی، صنایع خودرو و فلزات گرانبها لغو می‌شوند. اتحادیه اروپا و آمریکا همچنین متعهد شده‌اند که در این مدت تحریم جدیدی علیه ایران وضع نکنند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 22 دی 1392برچسب:کاهش, تحریم,

تفاوت در بصیرت و استکبار ستیزی
بازدید : 196 |

افسران - تفاوت در بصیرت و استکبار ستیزی

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 20 آذر 1392برچسب:بصیرت , استکبار ستیزی,

آخـــر هســـته ای که آب و نان نمی شود,جمعش کنیم...غرب را بخیر,مارا بســـلامت!!
بازدید : 190 |

افسران - آخـــر هســـته ای که آب و نان نمی شود,جمعش کنیم...غرب را بخیر,مارا بســـلامت!!

بسم الله
توافقی کردیم که موجب شد
غـــــرب کمافی السابق ذات پلید خود را نشان دهد...
مشـــکل ما برخلاف نظر عده ای کوته بین تنها مسائل هسته ای نیست...
خودرســــوایی غرب را ببینید!
او با مقـــــاومت ما مشکل دارد...
آقـــــایم غرب را خوب میشناخت..
اگر مقاومتت را در هسته ای شکستی...
دیری نمی پاید..
که استکبار به جان و مال وناموست دست درازی خـــــواهد کرد!

وَلَن تَرْضَی عَنکَ الْیَهُودُ وَلاَ النَّصَارَی حَتَّی تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ
قُلْ إِنَّ هُدَی اللّهِ هُوَ الْهُدَی وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم
بَعدَ الَّذِی جَاءکَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَکَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِیٍّ وَلاَ نَصِیرٍ


و هرگز یهود و نصاری از تو خشنود نخواهند شد
تا آنکه از آیین آنان پیروی کنی. بگو: به یقین تنها هدایت خداوند هدایت (واقعی) است.
و اگر پس از دانشی که برایت حاصل شد از هواهای آنها پیروی کنی
هرگز برای تو از جانب خداوند سرپرست و یاوری نخواهد بود
(ترجمه آیت الله مشکینی)

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 20 آذر 1392برچسب:رهبر, هسته ی,,

حسین شریعتمداری
بازدید : 229 |

حسین شریعتمداری روزنامه کیهان

پیام‌های ضعف‌دار مارا می شنوند؛ چرا جدی نباشند؟

خبرگزاری تسنیم: اگر حریف این پیام را دریافت کند که خزانه کشور خالی است! و سیستم دفاعی نظام با پرتاب یک بمب منهدم می شود! و حق مالکیت قطعی ایران بر جزیره ابوموسی قابل گفت وگو است! و... چه انتظاری می توان داشت که مارش پیروزی نزند؟
 

به گزارش گروه "رسانه‌های دیگر" خبرگزاری تسنیم، ابتدا باید گفت در این واقعیت تردیدی نیست که تیم مذاکره کننده کشورمان، فرزندان انقلاب و افرادی مورد اعتماد و اطمینان هستند و این روزها انجام ماموریت خطیر و تعیین کننده ای را بر عهده دارند که حمایت و پشتیبانی از آنان را به یک وظیفه دینی و ملی تبدیل کرده است. اما، فرزندان یک خانواده و افراد قابل اعتماد هم می توانند علی رغم نیت پاک و انگیزه خدمتی که دارند، دچار «خطا» شوند بی آن که خطای آنها به اعتماد و اطمینان ملت نسبت به آنان خدشه ای وارد کند.

در این حالت، نقد برخی از مواضع و عملکرد تیم هسته ای کشورمان، نه فقط «تضعیف» تیم مذاکره کننده نیست بلکه، اگر نقدها، منصفانه، دلسوزانه و همراه با ارائه دلیل و سند باشد، می تواند به جبران خطا و تصحیح عملکرد منجر شود و این، به مفهوم و معنای حمایت و تقویت اعضای گروه مذاکره کننده است. همین جا باید گفت؛ شواهد و قرائن فراوانی در دست است که نشان می دهد اصحاب فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 بعد از ناکامی در فتنه یادشده، پروژه ضربه زدن به نظام اسلامی را در پوشش دروغین حمایت از دولت آقای روحانی و ادعای منافقانه پشتیبانی از تیم هسته ای کشورمان، دنبال می کنند و دقیقا به همین علت، اصرار دارند هرگونه نقد دلسوزانه و خیرخواهانه را به حساب مخالفت و دشمنی با دولت کنونی و تیم هسته ای برخاسته از آن بنویسند.

 

بقیه درادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 18 آذر 1392برچسب:شریعتمداری, دشمن,پیروزی,

روز سوم مذاکرات ایران و ۱+۵
بازدید : 190 |

روز سوم مذاکرات ایران و ۱+۵
لحظه به لحظه با ژنو/لاوروف وارد ژنو شد/آغاز دوباره نشست ظریف و اشتون

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت که هیچ مذاکره‌ای با آمریکا به غیر از بحث هسته‌ای نداشتیم.

خبرگزاری فارس: لحظه به لحظه با ژنو/لاوروف وارد ژنو شد/آغاز دوباره نشست ظریف و اشتون
 

به گزارش خبرگزاری فارس، شهر ژنو از روز چهارشنبه 29 آبان به فاصله 10 روز بعد از نشست قبلی و برای سومین بار در دولت یازدهم میزبان مذاکرات ایران و گروه 1+5 است.

جمهوری اسلامی ایران بارها اعلام کرده که تن به زیاده خواهی‌ها نمی‌دهد و هیچ پیش شرطی را نمی‌پذیرد.

مقامات کشورمان همواره اعلام کرده‌اند که موضوع غنی سازی به هیچ وجه قابل مذاکره نیست.

در نشست قبلی که به مدت سه روز 16، 17 و 18 آبان (هفتم، هشتم و نهم نوامبر) با حضور وزرای خارجه ایران، آمریکا، روسیه،‌ انگلستان، فرانسه، آلمان، قائم مقام وزیر خارجه چین و کاترین اشتون در این شهر برگزار شد و البته تا نیمه شب 19 آبان نیز به طول انجامید قرار بود توافقنامه‌ای بین طرفین به امضا برسد که به دلیل ارائه یکسری اصلاحیه‌ها از سوی فرانسه و طرح مواضع حداکثری، تفاهمی حاصل نشد و در نهایت توافق شد نشست بعدی در 20 نوامبر در این شهر برگزار شود.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 1 آذر 1392برچسب:مذاکرات هسته ی, ژنو,

وزیر امور خارجه: موضوع غنی‌سازی درایران خط قرمز ماست
بازدید : 194 |

به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران به نقل از وزارت امور خارجه،محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان، با تاکید بر حق غنی‌سازی ایران تصریح کرد: آن چه که برای ما مهم است این است که همه طرف‌ها به ایران که این حق خود را در زمینه غنی سازی اعمال می کند احترام بگذارند و از تضییع حق ایران خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: این مسیری است که مشغول بحث درباره آن هستیم. امیدواریم که در طول مذاکرات و در نگارش متن توافق نهایی بتوانیم این موضوع را به صورت جدی مورد توافق قرار دهیم.

رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان افزود: چارچوب کاری برای تیم مذاکراتی ایران کاملا مشخص است و هر اقدامی که در این باره انجام دهیم با نظر مقام معظم رهبری انجام می شود.

وی درباره سازوکار دستیابی به توافق بین ایران و 1+5 درباره موضوع غنی‌سازی تاکید کرد: هنوز در مرحله مذاکرات هستیم و نمی‌توانیم وارد جزییات مذاکرات شویم.

ظریف افزود: موضوع غنی‌سازی درایران خط قرمز ماست و ما خط قرمزهای‌مان در مذاکرات را حتما در نظر داریم و رعایت خواهیم کرد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : شنبه 25 آبان 1392برچسب:غنی سازی, هسته ی, ظریف,

قطار خرابکاری‌های فرانسه از کجا حرکت کرد تا به ژنو رسید؟
بازدید : 190 |

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ؛ پس از پایان نشست هسته‌ای ایران در ژنو، جا دارد در گزارشی جامع به بهانه این موضوع که فرانسه از مأیوس کردن طرفین مذاکرات، چه نفعی را دنبال می‌کند به دیگر خرابکاری‌های این کشور و به طور جزئی‌تر "لوران فابیوس" از زمان انهدام کشتی صلح سبز در سال 1985 و تصویب قانونی به نام "فابیوس گسو" در سال 1990 تا سنگ‌اندازی در نشست ژنو در هفته گذشته بپردازیم.

*** خرابکاری فرانسه در ژنو

با گذشت چندین روز از اتمام مذاکرات ژنو، هنوز بحث بر سر بازخوردها و تعاریفی که هر یک از دولت‌ها نسبت به رخدادهای سه روز ژنو دارند، فضای خبری دنیا را به خود اختصاص داده است. افکارعمومی اکنون به خوبی می‌دانند که هر شش کشور، از زوایای متفاوتی به مذاکره با ایران نگاه می‌کنند.

"محمدجواد ظریف" وزیر امور خارجه کشورمان و "کاترین اشتون" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به عنوان دو قطب مهم مذاکرات ایران و 1+5 (وزیران امور خارجه شش کشور آمريکا، روسيه، چين، فرانسه، انگلیس و آلمان) برای رسیدگی به پرونده هسته‌ای کشورمان 7، 8 و 9 نوامبر 2013، یعنی 16، 17 و 18 آبان در ژنو به مذاکره پرداخته ولی فعلاً بدون دستیابی به نتیجه، موقتاً به کار خود پایان داده‌اند.

"لوران فابیوس" وزیر امور خارجه فرانسه که روز جمعه به این مذاکرات پیوست، در طول مباحث نسبت به مقامات سایر کشورهای 5+1 مواضعی ضدّ ایرانی اتخاذ کرد، متن اولیه توافق احتمالی را ناکافی و غیرقابل قبول خواند و خواستار تعهدات محکم‌تر ایران درباره برخی فعالیت‌های اتمی کشورمان شد؛ فعالیت‌هایی که به گفته وی می‌تواند "ماهیت نظامی" داشته باشد.

 

بقیه درادامه مطلب

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 آبان 1392برچسب:فرانسه, ژنو,

وزیر امور خارجه ایتالیا؛
بازدید : 188 |

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ؛اما بونینو وزیر امور خارجه ایتالیا در سخنانی گفت:کشورش اولین کسی بود اهمیت انتخاب "حسن روحانی" رئیس جمهور ایران را به خوبی درک کرد.

وی در یک نشست با روزنامه "کوئیری دلا سرا" گفت:بسیاری از دوستان اروپایی ما تا همین چند ماه پیش با دیده شک و تردید به من نگاه می کردند،زمانی که من گفتم لازم است ایران را به میز گفتگو با سوریه دعوت کنیم.

نخست وزیر ایتالیا در ادامه تاکید کرد،من در ماجرای تسلیحات شیمیایی سوریه و استفاده از سلاح شیمیایی در این کشور بارها با "محمد جوتد ظریف" همتای ایرانی خود تماس گرفتم تا با رئیس جمهور سوریه برای حضور بازرسان سازمان ملل در سوریه صحبت کندو ما در خلال برگزاری مجمع عمومی سازمان ملل شاهد آن بودیم که صفی از مقامات غربی برای گفتگو با "حسن روحانی" رئیس جمهور ایران و "محمد جواد ظریف" وزیر امور خارجه ایران در انتظار هستند.

وزیر امور خارجه ایتالیا در ادامه سخنان خود بر مساله تحریم ایران و اهمیت ان اشاره کرد و گفت:ما به خوبی می دانیم اگر تحریم ها علیه این کشور کاهش یابد،شاهد رقابتی برای رودو به ایران خواهیم بود.

وی در خصوص تعویق دیدارش با "دکتر محمد جواد ظریف" گفت:این دیدار که قرار بود روز پنج شنبه انجام شود فقط به تعویق افتاده است و ما در تلاش هستیم تا با وضع ساز و کاری به همکاری متبادل ادامه دهیم و این ارتباط ما فقط در بخش انرژی نخواهد بود.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 22 آبان 1392برچسب:وزیر خارجه, ایتالیا,,

هشدار ایران به رژیم صهیونیستی
بازدید : 192 |

جمهوري اسلامي ايران در مقام رياست جنبش غيرمتعهدها به بي‌توجهي رژيم صهيونيستي به اصول و قوانين بين‌المللي هشدار داد.

باشگاه خبرنگاران: غلامحسين دهقاني سفير و نمايندگي کشورمان در سازمان ملل متحد در نشست کميته سياسي مجمع عمومي اين سازمان با موضوع وضعيت آوارگان فلسطيني، توجه جدي جامعه بين المللي به وضعيت اسفناک مردم مظلوم فلسطين و تلاش براي کاستن از درد و رنج آنان را خواستار شد.

وي با اعلام تاسف شديد اعضاي جنبش غير متعهدها به وضعيت نامطلوب آوارگان فلسطيني ساکن اردوگاههاي اراضي اشغالي بويژه نوار غزه و اعمال خشونت و نقض مداوم حقوق مردم فلسطين در حملات نيروهاي رژيم صهيونيستي، گفت: نکته قابل تامل در اين است که کميسر عالي آژانس امداد و اشتغال ملل متحد نيز به اين موارد در گزارش خود اشاره کرده است.

غلامحسين دهقاني ادامه شهرک سازي‌ها، ساخت ديوار حائل، تخريب منازل، اعمال محدوديت تردد، بازداشت و دربند کشيدن هزاران فلسطيني و آواره کردن شهروندان مناطق اشغالي و موارد بي شمار ديگري از اقدامات تجاوزکارانه اين رژيم را نشانه بي اعتنايي اين رژيم به قوانين بين المللي و تضعيف برنامه ها و فعاليتهاي آژانس امداد و اشتغال ملل متحد دانست.

وي افزود: جنبش غير متعهدها از جامعه بين الملل انتظار دارد تا با ايفاي مسئوليت اخلاقي، سياسي و حقوقي خود به اقدامات غيرقانوني و نقض حقوق مردم فلسطين از جانب اين رژيم اشغالگر پايان دهند.

دهقاني همچنين با اشاره به گزارش کميسرعالي آژانس امداد و اشتغال ملل متحد گفت: وضعيت اقتصادي مردم غزه بواسطه محاصره شش ساله اين منطقه وخيم تر شده و ادامه اين محاصره غيرقانوني موجب بدتر شدن امکان امداد رساني به مردم غزه و محروميت بيشتر آنان از دسترسي به نيازهاي اوليه انساني شده است.

وي همچنين رعايت همه کنوانسيون ها و قطعنامه هاي سازمان ملل بويژه قطعنامه ۱۸۶۰ شوراي امنيت سازمان ملل از جانب رژيم صهيونيستي را در پايان دادن به محاصره غيرقانوني غزه، تضمين تردد آزاد افراد و انتقال مواد اوليه مورد نياز مردم آن منطقه به داخل غزه و تسهيل انجام وظايف آژانس امداد و کار ملل متحد در شروع بازسازي مناطق مسکوني و زير ساختهاي غزه را خواستار شد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 16 آبان 1392برچسب:هشدار, ایران, رژیم اسرایل,

لبخندهای دیپلماتیک به آغاز تغییرات در سیاست خارجی ایران /پرونده
بازدید : 174 |

 

 

فاطمه استیری: اگر محمود احمدی نژاد در بسیاری از سال‌های ریاست جمهوری‌اش بارها و بارها نسبت به مواضعش در عرصه بین‌الملل مورد انتقاد قرار گرفت، اگر رییس دولت‌های نهم و دهم مراودات سیاسی با کشورهای آمریکای لاتین، آفریقای را دستور کار سیاست‌های دولتش در عرصه خارجی قرار داد و چندان از در دوستی با کشورهای اروپایی و برخی کشورهای منطقه درنیامد، اگر برخی وزرا و معاونان او با بعضی اقدامات و رویکردها واکنش تند کشورهای دیگر را به نسبت به کشورمان بر می‌انگیختند، اگر مردِ آرادانی پاستور روز آخر ریاست جمهوری‌اش را با نامه‌نگاری به سران 76 کشور دنیا چون گینه بیسائو، سیرالئون، آنگولا، بنین، کومور، بروندی، ترینیداد و توباگو، سورینام، گویان و هائیتی و البته چین، روسیه، ژاپن و برخی کشورهای عرب منطقه به پایان رساند. (اینجا)

حسن روحانی دیپلمات هسته‌ای سال‌های دور و کهنه سیاستمدار حوزه بین الملل، از همان نخستین ساعاتی که نامش به عنوان هفتمین رییس جمهور ایران اعلام شد با سیلی از پیام‌های تبریک مقامات و سران مطرح کشورهای دور و نزدیک روبرو شد، حضور  10 رییس‌جمهور و مقامات بلندپایه بیش از 40 کشور در مراسم تحلیف او نشانی دیگر از وزنه سنگین رییس جمهور منتخب در عرصه بین‌الملل بود.

روحانی که سال‌های زیادی از دوران سیاست‌ورزی‌اش را در عرصه سیاست خارجی و در پرونده هسته‌ای گذرانده بود، اما اولین گام محکم دولتش در این عرصه را با انتخاب دیپلماتی شناخته شده در حوزه سیاست خارجی برداشت؛ محمدجواد ظریف، تا اینگونه مردی کهنه‌کار از جنس ظریف را در استراتژیک‌ترین وزارتخانه خود در برهه‌ای حساس از تحریم‌ها و فشارهای بین‌المللی سکاندار اجرایی وزارت خارجه کند.

معرفی ظریف به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت خارجه و رای بالای مجلسی‌ها به وزارت او،(اینجا) نه تنها در داخل که با بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های خارجی روبرو شد و بسیاری انتخاب ظریف را اولین گام تعاملی و هوشمندانه روحانی در حوزه سیاست خارجی دانستند. گام های تعاملی که از همان نخستین ساعات وزارت ظریف آغاز شد.

دعوت‌های زودهنگام برای سفر به اروپا و ترکیه

تلاش‌ها برای باز شدن تدریجی گره‌ها و قفل‌های سیاست خارجی از سوی کشورهای اروپای و برخی کشورهای همسایه پیش از ورود رسمی ظریف به ساختمان وزارتخارجه آغاز شد. آنجا که وزرای امورخارجه سوئد و آلمان در تماس هایی تلفنی با ظریف نه تنها انتصاب او را تبریک گفتند که از وی برای سفر به کشورهایشان دعوت کردند. (اینجا)

احمد داوداوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه نیز روز جمعه در تماسی تلفنی با محمدجواد ظریف، انتصاب وی به عنوان وزیر امور خارجه جدید جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت و از وزیر امور خارجه کشورمان برای دیدار از ترکیه به منظور بسط و گسترش روابط دو جانبه و نیز حضور در اجلاس 3 جانبه ایران، ترکیه و آذربایجان در شهر ارزروم دعوت به عمل آورد.(اینجا)

ه ادامه مطلب مراجعه نمایید

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 31 مرداد 1392برچسب:وزارت امورخارجه,تغییرا,سیاست خارجه,

اندیشکده صلح آمریکا مطرح كرد؛
بازدید : 159 |

اندیشکده "صلح ایالات متحده" در گزارشی می‌نویسد: ایالات متحده تحریم‌های متعددی علیه ایران اعمال کرده، تحریم‌ها چنان گسترده و پیچیده شده‌اند که اگر ایران تصمیم بگیرد در جنبه‌های مهم سیاست‌های داخلی و خارجی خود تجدید نظر نماید، ایالات متحده کار سختی را در لغو چشمگیر یا ملموس تحریم‌ها در پیش خواهد داشت.
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران  به نقل از المانيتور اندیشکده "صلح ایالات متحده" در گزارشی به قلم "علی واعظ" تحلیلگر ارشد در بحران‌های بین‌المللی می‌نویسد: تحریم‌ها، ابزار سیاسی بوده‌اند که شش رئیس جمهور آمريکا آن را برای مقابله با ایران به کار گرفتند.
از انقلاب 1979، کاخ سفید 16 دستور اجرایی را تصویب و کنگره 9 قانون برای اعمال تحریم‌های علیه ایران صادر کرده است.
 * اولين موج تحريم‌ها از سال 1979 تا 1995
در ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي ايران و تسخير لانه جاسوسي اعمال شد. 
 * دومین موج تحریم‌ها از سال 1995 تا 2006  
دومین موج تحریم‌ها از 1995 تا 2006، با هدف تضعیف جمهوری اسلامی از طریق هدف قراردادن صنعت نفت و گاز آن و قطع دسترسی آن به فناوری هسته‌ای و موشکی صورت گرفت.
تحریم‌های امریکا همچنین تمامی شرکت‌ها در جهان سوم را که بر بخش انرژی ایران سرمایه‌گذاری کرده بودند مورد هدف قرار داد و این کار را به این منظور انجام داد که متحدان را وادار سازد یک موضع متحد علیه ایران اتخاذ كنند.
 *‌سومین موج تحریم‌ها از 2006 تا 2010 
موج سوم از 2006 تا 2010، عمدتاً به علت نگرانی درباره فعاليت‌ هسته‌ای ایران اعمال شد. این تحریم‌ها تقریباً تمامی نقاط مهم اقتصادی ایران را هدف قرار دادند.
 * موج چهارم تحریم‌ها از سال 2010 به بعد 
آخرین موج تحریم‌ها که از سال 2010 آغاز شده، برخی از سختگیرانه‌ترین محدودیت‌ها را در بر می‌گیرد که ایالات متحده تا کنون علیه کشوری اعمال کرده است.
 
آن‌ها بانک مرکزی ایران و توانایی آن در بازگرداندن درآمدهای نفتی و همچنین بخش‌های حمل و نقل، بیمه، تولیدی و مالی را هدف قرار داده‌اند.
دو موج اول تحریم‌ها به صورت یک‌جانبه از طرف واشنگتن اعمال شدند. اما دو موج آخر همکاری متحدان امریکا و اتحادیه اروپا را نیز در بر می‌گیرد و تقریباً یک نظام تحریم جهانی را علیه ایران ایجاد کرده است.
 *** اصلاح یا لغو تحریم‌ها فراتر از کنترل رئیس‌جمهور امریکا
وي در پاسخ به اين سوال که ایالات متحده باید چه کار کند تا تحریم‌ها لغو شوند؟ مي‌گويد: رئیس‌جمهور می‌تواند دستورات اجرایی که کاخ سفید در طول سال‌ها اعمال کرده است را لغو نماید. اما نزدیک به 60 درصد از این تحریم‌ها توسط کنگره به صورت قانون مدون درآمده‌اند و این باعث می‌شود که اصلاح یا لغو تحریم‌ها فراتر از کنترل رئیس‌جمهور باشد. کنگره نیز باید وارد عمل شود.
 وي در ادامه تأکيد مي‌کند که رئیس‌جمهور هنوز می‌تواند از قدرت لغو کردن خود استفاده کند تا کشورها، نهادها یا اشخاص را از تحریم‌ها مستثنی نماید.
او همچنین می‌تواند در تعیین موارد نقض و اجرای مجازات‌ها انعطاف‌پذیری بیشتری نشان دهد. 
 واعظ تحليلگر ارشد مسائل ايران در "گروه بين المللي بحران" در ادامه مي‌افزايد: تحریم‌ها چنان گسترده و پیچیده شده‌اند که اگر ایران تصمیم بگیرد در جنبه‌های مهم سیاست‌های داخلی و خارجی خود تجدید نظر نماید، ایالات متحده کار سختی را در لغو چشمگیر یا ملموس تحریم‌ها در پیش خواهد داشت.
16 دستور اجرایی و 9 قانون کنگره‌ای، فقط به برنامه هسته‌ای مربوط نمی‌شوند. بیش از 80 درصد از تحریم‌ها به سیاست‌های خارجی یا داخلی وسیع‌تر ایران مرتبط هستند. در نتیجه، هر یک از آن‌ها استاندارد متفاوتی برای لغو شدن دارند.
 
به ادامه مطلب مراجعه نمایید

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 29 مرداد 1392برچسب: تحريم ، ايران ، انديشکده ، آمريکا,

نصرالله: انفجارها ادامه یابد لبنان به لبه پرتگاه کشیده می‌شود
بازدید : 176 |

دبیرکل حزب‌الله در ادامه سخنرانی خود گفت: در صورتی که انفجارها در لبنان ادامه یابد، این کشور به لبه پرتگاه کشیده خواهد شد.

خبرگزاری فارس: نصرالله: انفجارها ادامه یابد لبنان به لبه پرتگاه کشیده می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس، سید حسن نصرالله دبیر کل حزب‌الله لبنان در ادامه سخنرانی خود به مناسبت هفتمین سالگرد پیروزی در جنگ 33 روزه گفت: درباره انفجار دیروز در بیروت، تمامی نشانه‌ها و سرنخ‌ها به همان گروه‌ها اشاره دارد. حتی فرضیه فرد انتحاری نیز تحت بررسی است و نمی‌توانیم این فرضیه را رد کنیم اما درباره خودروی بمبگذاری شده با بیش از 100 کیلوگرم تردیدی وجود ندارد اما اینکه این اقدامی انتحاری باشد تحت بررسی است.

وی گفت: کسانی که اقدام دیروز را انجام دادند آموزش دیده بودند. نمی‌خواهم که قاطعانه بگویم که اقدامات روز گذشته را گروه‌های تکفیری انجام دادند اما احتمال زیاد همین است و قاطعانه این گروه‌ها نزد اسرائیل کار می‌کنند و تردیدی وجود ندارد که برخی از سازمان‌های جاسوسی در این عملیات مشارکت داشته‌اند.

دبیر کل حزب‌الله لبنان گفت: هدف ملی وجود دارد و آن این است که چگونه جلوی این تجاوزهای تروریستی و جنایت‌ها را بگیریم. دیروز آن را در ضاحیه قرار دادند اما فردا این مواد منفجره را کجا می‌توانند قرار بدهند؟ اسرائیل و تکفیری‌ها برایشان مهم نیست که مکان بمبگذاری ضاحیه یا جای دیگری باشد و این افراد سنی‌ها را می‌کشند همانطور که شیعه‌ها، مسیحی‌ها را می‌کشند و مساجد و کلیساها را منفجر می‌کنند.

سید حسن نصرالله ادامه داد: کسانی که فکر می‌کنند گروه‌های تکفیری اگر خودروی بمبگذاری شده را فقط در ضاحیه گذاشتند در مکان دیگری قرار نخواهند داد، اشتباه می‌کنند. امروز هدف ملی باید این باشد که مانع از این انفجارها بشویم که ممکن است به تمامی مناطق کشیده شود.

به ادامه مطلب مراجعه نمایید

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 25 مرداد 1392برچسب:لبنان, سیدحسن نصرالله,

تحریم حزب‌الله نماد ناتوانی اروپا در بحران سوریه
بازدید : 177 |

حزب الله لبنان

لوموند گزارش داد:

 افزودن شاخه نظامی حزب‌الله در لیست گروه‌های تروریستی ناشی از ناتوانی و سردرگمی اروپا در بحران سوریه است و هیچ تأثیری بر روند امور در لبنان و سوریه نخواهد داشت.
 

 پایگاه خبری روزنامه لوموند فرانسه  در تحلیل تصمیم اخیر اروپا مبنی بر قرار دادن شاخه نظامی حزب‌الله در لیست گروه‌های تروریستی نوشت:

 تصمیم اروپا مبنی بر قرار دادن شاخه نظامی حزب‌الله در لیست گروه های تروریستی ناشی از ناتوانی آنها در حل و فصل مسئله سوریه است. این یک ژست متضاد است: اروپا که در بحران سوریه فلج شده است، تصمیم به جبران آن با قراردادن شاخه نظامی حزب‌الله، ــ یکی از مهم‌ترین نیروی‌های سیاسی لبنان ــ در لیست گروه‌های تروریستی گرفت.

28 وزیر خارجه کشورهای اتحادیه اروپا روز دوشنبه در بروکسل با  قراردادن شاخه نظامی حزب‌الله در فهرست گروه‌های تروریستی موافقت کردند. دلیل رسمی که اعلام شد، متهم‌کردن حزب‌الله به دست داشتن در چند انفجار در بلغارستان و قبرس، یعنی در خاک اتحادیه اروپا است. وزرا البته تصریح کردند که به ارتباط با نمایندگان حزب‌الله در چهارچوب دولت و  پارلمان لبنان ادامه خواهند داد.

ویلیام هیگ، وزیر خارجه انگلیس در این جلسه گفت: «با این تصمیم یک پیام آشکار ارسال کردیم».

در پاسخ به هیگ باید بگوییم‌که پیام اروپا مبهم و دوپهلو بود. از مدت‌ها پیش برخی کشورهای اروپا تحریم یک گروه را که در بدنه سیاسی لبنان نقش آفرینی می‌کندمناسب ارزیابی نمی‌کردند.‌ به‌علاوه این مسئله که  چگونه بین شاخه نظامی و سیاسی حزب‌الله تفاوت قائل شویم، سازمانی‌که بسیار منظم و سلسله مراتبی است نیز مورد تأکید بود.

واقعیت آن است که اروپایی‌ها تنها به این دلیل با این پیشنهاد موافقت کردند که حزب‌الله وارد بحران سوریه شد  و کنار حکومت بشار اسد که متحد ایران است جنگید.

البته حزب‌الله نیز بدون کسب نظر ایران به بحران سوریه وارد نمی‌شد. بنابراین تصمیم اتحادیه اروپا چندین مخاطب دارد. اما در این تصمیم چهره یک گروه ناتوان نیز هویدا می‌شود؛ و یا حداقل یک حرکت نمادین که نشان دهنده سردرگمی و خجالت اتحادیه اروپا  در برابر بحران سوریه است.

28 کشور اتحادیه اروپا نمی‌دانند چه تصمیمی باید بگیرند. بیشتر آنها حتی از کم‌ترین میزان دخالت در سوریه واهمه دارند، حتی فرانسه و انگلیس، بزرگترین «مداخله‌گرها» در این قضیه، نسبت به تسلیح یک گروه شورشی متکثر، که در میان آنها گروه‌های تکفیری و رادیکال وجود دارند، شک دارند، حتی واشنگتن نیز به تردید افتاده است.

تحریم حزب‌الله؟ چرا  که نه! اما این تصمیم هیچ چیزی را نه در در لبنان و نه در سوریه تغییر نخواهد داد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 1 مرداد 1392برچسب:تحریم,ناتوانایی, حزب الله,اروپا,

دومین‎فرمان مقام ارشدامنیتی انگلیس: به ایران حمله نظامی شود
بازدید : 175 |

598: «آمریکا و اسرائیل باید تصمیم بگیرند که چه زمانی حمله نظامی به ایران را اجرایی کنند.» قطعا شنیدن این جمله از زبان بلندپایه‏ترین مقام امنیتی دولت انگلیس برای کسانی که این روز‌ها در تب و تاب «فرش قرمز پهن کردن» برای مقامات بریتانیا می‌سوزند، خوشایند نباشد اما این عین عبارتی است که جان ساورز، رئیس دستگاه امنیتی اطلاعاتی انگلیس موسوم به MI۶ آنهم در دومین سخنرانی علنی رئیس این دستگاه امنیتی در صدسال گذشته، علیه کشورمان بیان کرده است. 

به گزارش رجانیوز، جان ساورز در ادامه سخنانش، در جمع تعدادی از فعالان سرشناس اجتماعی در انگلیس، اقدامات مجموعه تحت مدیریت خود را سبب ناکامی ایران در دستیابی به سلاح هسته‌ای! دانسته و مدعی شده است که ایران با وجود همه خرابکاری‌هایی که در مسیر تکمیل فناوری هسته‌ای صورت گرفته، تا دو سال آینده به بمب اتمی دست پیدا می‌کند و به یک منطقه هسته‌ای در خاورمیانه تبدیل خواهد شد. 
 
ساورز تاکید کرده است: «ایران به تمام تکنولوژی لازم برای تهیه و تولید سلاح اتمی دست پیدا کرده و همگان می‌دانند که در صورت وقوع این مساله، چه خطر بزرگی، ایالات متحده و اسرائیل را تهدید خواهد کرد. به همین دلیل، واضح است که آمریکا و اسرائیل باید تصمیم بگیرند که چه زمانی حمله نظامی به ایران را در این دو سال اجرایی کنند. در واقع جهان باید بین پذیرش یک ایران اتمی و حمله نظامی به ایران، یکی را انتخاب کند.» 
 
دو سخنرانی رئیس MI۶؛ هر دو علیه ایران
 
پاييز 89 زماني كه جان ساورز در مقام رئيس دستگاه جاسوسي انگليس (MI6) مقابل دوربين رفت، براي افكار عمومي اين سؤال پيش آمد كه كدام موضوع مهمي رئيس (MI6) را براي اولين بار در صد سال اخير در انگليس مقابل دوربين كشانده است.
 
برنامه هسته اي ايران مهمترين موضوعي بود كه صحبت هاي او را تشكيل مي داد؛ جان ساورز اعلام كرد سازمان تحت رياستش در حال «انجام عمليات جاسوسي» با هدف «توقف برنامه هسته اي ايران» است؛ اما صحبت هاي او شاه كليدي داشت كه از اتفاقات آتي رمزگشايي مي كرد؛ شاه كليدي كه به نظر مي رسيد فرمان آغاز يك عمليات جديد و غير انساني عليه مردم ايران باشد: «ديپلماسي براي متوقف كردن برنامه هسته اي ايران كافي نيست و بايد به فعاليت هاي جاسوسي و اطلاعاتي براي مقابله با ايران ادامه داد.»
 
8 آذرماه 89 و تنها چند روز پس از اين اظهارات، مجيد شهرياري و فريدون عباسي از برجسته ترين و كليدي ترين دانشمندان هسته اي ايران در 2 عمليات جداگانه ترور شدند تا به زودي ترجمه عملي سخنان ساورز و مراد او از فعاليت هاي جاسوسي و اطلاعاتي عليه برنامه هسته اي ايران نمايان شود.
 
با این حال جان ساورز در دومین سخنرانی علنی خود، باز هم ترجیح داده است تا موضوع این سخنان را «اقدام سخت» علیه ایران قرار دهد تا بر خلاف ادعای گسترده رسانه های وطنی مبنی بر تمایل  انگلیس به تجدید مناسبات با ایران آنهم با استناد به سخنان جک استراو که اینک تنها یک نماینده مجلس انگلیس است، رویکرد واقعی این دولت خبیث در قبال ایران را روشن و مشخص کند.
 
اظهارات تهدید آمیز این مقام ارشد انگلیسی از آنجایی قابل اهمیت است که در روزهای گذشته، رسانه‌های طیف اصلاحات و بی بی سی فارسی، با انتشار برخی اظهارات جک استراو، وزیر امور خارجه سابق انگلیس که این روز‌ها تنها یک نماینده در پارلمان این کشور است و اعلام حمایت او از انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس‌جمهور ایران، از تمایل انگلیس نسبت به تجدید مناسبات با ایران سخن گفته اند. 
 
این مساله تا جایی بالا گرفت که مرتضی بانک، مشاور روحانی در گفتگویی، از حضور مهمانانی ویژه در مراسم تحلیف رئیس جمهور منتخب ملت خبر داد و یکی از آن‌ها را «جک استراو» وزیر خارجه سابق انگلیس معرفی کرد که در روزهای گذشته از آمادگی برای سفر به تهران و دیدار با روحانی سخن گفته بود. 
 
بانک گفته بود: «امکان دارد آقای استراو که گفته می‌خواهد به ایران سفر کند در بخشی از مراسم‌های آینده، مربوط به آغاز کار دولت یازدهم، حضور یابد و خبر داریم دولت انگلیس و کشورهای دیگر برای بخش دیگری از مسائل نیز اعلام آمادگی کردند که در رایزنی‌های مستقیم‌تر انجام دهند.» 
 
فارغ از سابقه تاریخی استعمار بریتانیا و خاطرات تلخ پدر و مادر‌ها از سلطه انگلیسی‌ها بر کشورمان که همیشه نقل محافل و خاطرات است و ذهن ایرانیان را به طور کاملا شفاف نسبت به رویکرد خصمانه انگلیس علیه ایران، خدشه‌دار کرده است، سخنان اخیر ساورز نشان می‌دهد که تغییری در سیاست سلطنت بریتانیا صورت نگرفته و انگلیس‌‌ همان انگلیس است؛ نه نقابی که یک نماینده مجلس این کشور، تلاش می‌کند تا بر چهره لندن بکشد و انگلیس را خواهان برقراری رابطه گسترده با ایران بعد در دوران ریاست جمهوری حسن روحانی نشان دهد. 
 
در واقع باید گفت که انگلیس واقعی را باید در سخنان رئیس ارشد دستگاه اطلاعاتی این کشور جستجو کرد؛ نه اظهارات یک نماینده ساده پارلمان که به دلیل سابقه مراوده با رئیس‌جمهور منتخب، سخنانی را بیان کرده است. تهدید رسمی دولت ایران در دو سال آینده توسط این مقام ارشد انگلیسی، کلید آغاز هجمه رسانه‌ای و همچنین ادامه اعمال فشار از طریق تحریم‌های اقتصادی است که حسن روحانی مخاطب اصلی آن است. 
 
 
بد نیست جناب رئیس‌جمهور ضمن اقدام فوری در اعلام مواضع صریح علیه این اظهارات توهین آمیز و مداخله جویانه جان ساورز، مشاوران خود را نیز توجیه کند که دعوت از یک سیاستمدار انگلیسی برای حضور در مراسم تحلیف رئیس‌ جمهوری اسلامی ایران در زمانی که مقامات ارشد آن کشور در حال تهدید رسمی به حمله نظامی به کشورمان هستند، در مبتذل‌ترین سطح از دیپلماسی جهانی نیز محلی از اعراب ندارد. 
 
به نظر می‌رسد انگلستان که خباثت‌هایش در مقابل جمهوری اسلامی برای همه آشکار است، با جلو انداختن جک استراو می‌خواهد مجددا زمینه را برای اعمال نفوذ در ایران فراهم کند؛ رویکردی که حجت‌الاسلام ذوالنور، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران پاسخ مناسبی به آن داده است: «اگر انگلیس می‌‌خواهد صداقت و خوشحالی خود را از روی کار آمدن روحانی به عنوان منتخب مردم نشان دهد راهش عدم کارشکنی در پرونده هسته‌ای کشورمان، کاهش و رفع تحریم‌های ظالمانه، عدم تقویت مخالفان جمهوری اسلامی و عدم مداخله‌گری در امور کشورمان است.»

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : یک شنبه 30 تير 1392برچسب:رشد امنیتی, انگلیس,,

آمریکا: در حال بررسی حمله نظامی به سوریه هستیم
بازدید : 225 |

فرمانده  ستاد مشترک ارتش آمریکا اعلام کرد که رئیس‌جمهور این کشور در حال بررسی استفاده از گزینه نیروی نظامی در سوریه بوده و پنتاگون نیز چندین سناریو برای مداخله نظامی احتمالی آمریکا آماده کرده است.
 
 به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، ژنرال مارتین دمپسی، فرمانده ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا، اعلام کرد که دولت اوباما در حال بررسی گزینه نظامی استفاده از زور علیه  دولت بشار اسد در سوریه است. وی گفت: مسأله استفاده از حملات نظامی در حال بررسی در سازمان‌های  مختلف ما است.
 
 دمپسی 61 ساله بالاترین مقام در ارتش آمریکا است که برای دور دوم به عنوان رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح از جانب اوباما معرفی شده است. وی در جلسه استماع کمیته نیروهای مسلح سنا در روز پنج‌شنبه که به عنوان بخشی از فرآیند تأیید رسمی وی برگزار شد، به صورت خلاصه‌وار درباره بحران سوریه نیز سخن گفت. ماه گذشته، دولت اوباما ادعا کرد که نیروهای ارتش سوریه از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده‌اند. بن رودز، معاون ارتباطات استراتژیک مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور آمریکا، گفت: جامعه اطلاعاتی آمریکا تخمین می‌زند که بین 100 الی 150 نفر بر اثر حملات شیمیایی در سوریه کشته شده‌اند.
 
 اوباما قبلا اعلام کرده بود که استفاده از تسلیحات شیمیایی به معنای عبور از خط قرمز بوده و احتمالا منجر به دخالت آمریکا خواهد شد. رودز در ادامه سخنان خود افزود: زمانی که کاخ سفید نتیجه می‌گیرد اسد از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده است هم مخالفین سیاسی و هم مخالفین نظامی وی از کمک‌های آمریکا بهره‌مند خواهند شد.
 
 این در حالی است که ادعاهای کاخ سفید با واکنش‌های تندی مواجه شده‌ است. وزیر خارجه سوریه سخنان وی را "کاروانی از دروغ‌ها" توصیف کرده و ویتالی چورکین، نمانده روسیه در سازمان ملل، نیز مدارکی به سازمان ملل ارائه کرد که نشان می‌دادند مخالفین سوری از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده‌اند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : جمعه 28 تير 1392برچسب:حمله ,نظامی,سوریه, آمریکا,

لغو تحريم‌ها نخستين گام ضروري براي پيشرفت مذاکرات است
بازدید : 164 |

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، در اين گزارش آمده است: "درست است که اوباما با مشغله‌هاي زيادي در منطقه از جمله سوريه و مصر دست و پنجه نرم مي‌کند،‌ اما يک فرصت را نبايد از دست بدهد و آن حل موضوع هسته‌اي ايران پس از پيروزي دکتر روحاني در انتخابات اخبر اين کشور است".
 
در ادامه گزارش فايننشال تايمز آمده است: انتظار مي‌رود آمريکا به همراه پنج قدرت هسته‌اي ديگر ماه سپتامبر مذاکرات هسته‌اي با ايران را در نقطه حساسي آغاز کنند.
 
"اين مذاکرات در شرايطي آغاز مي‌شود که در "انتخاباتي شگفت انگيز" دکتر حسن روحاني پيروز انتخابات ايران شد بنابراين دريچه جديدي براي ديپلماسي براي ايران باز شد".
 
با اين حال باز هم رويکرد دولت آمريکا به اين "زلزله سياسي" نگاه کردن و انتظار است. يک مقام آمريکايي هفته گذشته با اشاره به دورنماي پيشنهاد جديد واشنگتن براي مذاکره با تهران گفت: "ما در انتظار يک پيشنهاد جدي هستيم".
 
"واشنگتن همچنان "محتاطانه" به نتيجه انتخابات ايران مي‌نگرد. به عقيده مقامات امريکا، نتيجه اين انتخابات سوالات بيشتري را در ذهن آنها ايجاد کرده و بايد در انتظار بود و ديد که رئيس جمهور منتخب مردم ايران چه برنامه‌هايي دارد".
 
"با اين حال شواهد و دلايل خوبي وجود دارد که اثبات مي‌کند آمريکا در اين شرايط بايد گام‌هاي ملموسي را در قبال مذاکره با ايران بردارد و يکي از نخستين گامها، فکر کردن به اين موضع است که چگونه مي‌توان با لغو تحريم‌ها، پيشرفتي در مذاکرات ايجاد کرد".
 
فايننشال تايمز در ادامه مي‌نويسد: "آمريکا بايد خود را براي "تعامل" با روحاني مشتاق‌تر نشان دهد. رئيس جمهور جديد بهترين گزينه براي ماست به شرط اينکه "ديدگاه سازنده‌اي" از سوي واشنگتن ارائه شود".
 
"اوباما همچنين در داخل آمريکا نيز بايد شرايط را براي نتيجه دادن مذاکرات فراهم کند. کنگره خود را براي اعمال دور جديد تحريم‌ها آماده مي‌کند و اگر دکتر روحاني به محض ورود به پست رياست جمهوري با چنين چيزي مواجه شود، ديگر به آمريکا روي خوش نشان نخواهد داد".
 
در ادامه اين گزارش روزنامه فايننشال تايمز مدعي شده: "مذاکره راهي براي سنجيدن طرف مقابل است. ممکن است نتيجه انتخابات ايران "گيج کننده" باشد ولي آمريکا بايد اين احتمال را بدهد که دورنماي سياسي ايران واقعا تغيير کرده است".
 
"اوباما در طول رقابت‌هاي انتخاباتي خود در سال گذشته موضع محتاطانه‌اي را در قبال ايران اتخاذ کرد؛ در حاليکه انتخابات امسال ايران را در مقطعي مذاکرات را متوقف کرده است. ماه‌هاي آينده زمان سرنوشت سازي براي ايران است، اما به شرطي که اوباما ننشيند و دست روي دست نگذارد."
 

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 27 تير 1392برچسب:هسته ی ,فرصت,روحانی,

بروکینگز: آیت‌الله خامنه‌ای باهوش‌ترین دیپلمات در مذاکرات هسته‌ای ایران است
بازدید : 181 |

به گزارش فارس، اندیشکده آمریکایی بروکینگز در گزارشی آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر عالی ایران را «باهوش‌ترین» فرد در مقابل کشورهای غربی دانست.

در این مطلب که به قلم «ماورین کالب» و «مایکل او هانلون» به رشته تحریر درآمده مسئولیت کنگره آمریکا در بحبوحه هموار شدن مسیر جنگ با ایران مورد بررسی قرار گرفته است.

نگارندگان این مقاله ادعا کرده‌اند آمریکا در مسیر جنگ با ایران قرار دارد و تعهدات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر جلوگیری از پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران را شاهدی بر این مدعا فرض کرده‌اند.

در گزارش بروکینگز انتخاب رئیس جمهور جدید ایران زمینه‌ساز حل و فصل موضوع برنامه هسته‌ای ایران دانسته شده است. 

در ادامه این مقاله آمده است: «متأسفانه هیچکدام از ما دسترسی ویژه‌ای به فایل‌های محرمانه رهبر عالی ایران یا منابع نزدیک به وی نداریم. آیت‌الله علی خامنه‌ای شاید باهوش‌ترین دیپلمات در بازار [سیاسی] ایران باشد که تا کنون پای به مذاکرات هسته‌ای ایران گذاشته است؛ وی تنها در صورتی آماده توافق با معاهده‌ای قابل قبول است که اوباما امتیازی آبرومندانه اعطا کند.»

در ادامه این گزارش آمده است: «با این حال، بعد از سالها تلاش و مذاکره نشانه‌ای از اشتیاق در آیت‌الله خامنه‌ای برای موافقت دیده نمی‌شود.»

این گزارش می‌افزاید: «اگر اوباما هرگز تعهد اصلی خود برای جلوگیری از ساخت بمب اتمی توسط ایران مطرح نکرده بود با این بحران رو به گسترش روبرو نمی‌شدیم. اما او چنین کرده و ما با این بحران روبرو شده‌ایم، حالا چه باید کرد؟»

بروکینگز با اشاره به موردی از کارکرد کنگره آمریکا در سال 1966 که با برگزاری برنامه‌‌های آموزشی باعث شده بود حمایت عمومی از جنگ آمریکا در ویتنام از 63 درصد به 49 درصد کاهش پیدا کند، از کنگره آمریکا خواسته بار دیگر در مدیریت سیاست خارجی کشور ایفای نقش کند.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : دو شنبه 17 تير 1392برچسب:,

اولین معلم
بازدید : 260 |

قرآن می فرماید.

اولین معلم خداست،((وعلم آدم الاسماء کلها))

دومین معلم رسول خدا (صلی الله علیه وآله وسلم) است،((یعلمهم الکتاب والحکمه))

سومین معلم جبرئیل است،((علمه شدیدالقوی))

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : چهار شنبه 18 ارديبهشت 1392برچسب:اولین,معلم,

خواص ذکریاذوالجلال والاکرام
بازدید : 346 |

ثامن تم:خواص ذکر یا ذوالجلال و الاکرام

                                 ذوالجلال و الاکرام ( دارای بزرگی و بزرگواری و بنده نوازی)

ویبقی وجه ربک ذوالجلال والاکرام : و باقی ماند ذات پرودگارت که صاحب بزرگی و شوکت مطلق است .
خداوند صاحب نعمات است صاحب غنای مطلق است و کریم و بزرگوار نیز می باشد .
اگر کسی می خواهد رفع گرفتاری دشوارش برطرف گردد روزی در سجده 21 مرتبه « یا. ذوالجلال و الاکرام» را بگوید و باعث پیدا کردن بزرگی و حشمت در بین مردم و باعث استجابت دعا مداومت بر ذکر « یا ذوالجلال و الاکرام» به تعداد 9 مرتبه در روز تکرار گردد حداقل 9 مرتبه به جهت استجابت دعا، آن را با «يا ذالجلال والاکرام» ختم نماييد.
هر كه خواهد مستجاب الدّعوه شود هر روز 66 بار اين اسم را بگويد و در آخر اين دعا را بخواند: «اِسْتَجِبْ دَعَواتي كُلّها يا ذَالجَلالِ وَ اْلاِكْرام» همه دعاهاي او مستجاب گردد.

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : پنج شنبه 29 فروردين 1392برچسب:,

انتقاد لاریجانی از تضعیف جایگاه مجلس
بازدید : 262 |

انتقاد لاریجانی از تضعیف جایگاه مجلس
به گزارش خبرآنلاین، علی لاریجانی که شب گذشته میزبان جمع کثیری از مدیران و خبرنگاران رسانه‌های کشور که به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار در یک ضیافت افطار در خانه ملت بود، از صبغه رسانه‌ای خود در صداوسیما یاد کرد و اینکه به سختی کار در رسانه‌ها مطلع است.
«ور رفتن لا پارلمان» و «پرتنش نشان دادن پارلمان» از انتقادات وی در این نشست بود که اولی را برای عده‌ای شیرین می‌خواند که درصدد تحقیر مجلس‌اند و دومی را در نتیجه بی‌توجهی یا کم توجهی خبرنگاران نسبت به وظیفه مهم خود در ارائه اطلاعات کافی به مردم برای اشراف بر حقوقشان در قوانین مصوب مجلس.

باقی ماجرا را در ادامه مطلب دنبال کنید

نویسنده : دریادل بسیجی تاریخ ارسال : : سه شنبه 17 مرداد 1391برچسب:,

صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد
مطالب گذشته

·

درمان افسردگی و پوچی با یاد خدا ! ارسال در : 1394/03/18 21:31

·

بیانات در مراسم بیست و ششمین سالروز رحلت حضرت امام خمینی رحمه‌الله ارسال در : 1394/03/18 21:17

·

خبر آمد خبری در راه است . . . ارسال در : 1394/02/24 22:24

·

آقای من، بحق نازدانه اتان علی بن موسی الرضا(ع)، فکری به حال ما کنید..... ارسال در : 1394/02/24 22:21

·

بدون شرح... ارسال در : 1394/02/24 22:14

·

لبیک یا امام خامنه ای ارسال در : 1394/02/24 22:10

·

حاشیه های دیدار رهبری از نمایشگاه کتاب ارسال در : 1394/02/24 21:54

·

دیدار جمعی از معلمان با رهبر انقلاب ارسال در : 1394/02/24 21:49

·

و مکرو و مکر الله ولله خیر الماکرین ارسال در : 1394/02/05 12:47

·

کنارتودرگیر آرامشم ارسال در : 1394/02/05 11:33


بسم رب الشهداءوالصديقين سخنان مقام معظم رهبري و راهكار هاي ايشان در سخنراني هاي مختلف ما را بر آن داشت تابه جبهه جنگ نرم عزيمت كنيم می خواهیم هوای آلوده فضای مجازی را تغییر دهیم ولو به اندازه نفسی و باری از دوش ولیمان برداریم ولو به اندازه ارزنی ... البته اگر خدا بخواهد ان شاء الله يا علي ********************* مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای: امروز شما ببینید وسائل تبلیغ در دنیا چقدر متنوع شده؛ این طرف دنیا یک نفر جوان پای یک دستگاه کوچک می‌نشیند و افکار، تصورات، تخیلات، پیشنهادهای فکری و پیشنهادهای عملی را از سوی هر کسی – بلکه هر ناکسی – از آن طرف دنیا دریافت می‌کند! امروز اینترنت و ماهواره و وسایل ارتباطی بسیار متنوع وجود دارد و حرف، آسان به همه جای دنیا می‌رسد. میدان افکار مردم و مؤمنین، عرصه‌ی کارزار تفکرات گوناگون است. امروز ما در میدان جنگ و کارزار حقیقی فکری قرار داریم. این کارزار فکری به هیچ وجه به زیان مانیست؛ به سود ماست. اگر وارد این میدان بشویم و آن چه را که نیاز ماست – از مهمات تفکر اسلامی و انبارهای معارف الهی و اسلامی – بیرون بکشیم و صرف کنیم، قطعاً بُرد با ماست؛ لیکن مسأله این است که ما باید این کار را بکنیم.




طراح قالب ملودیوس